Hem ‣ Fördelar med Gyptone produkter

Fördelar med Gyptone produkter

Gyptone akustikundertak ger estetiska och funktionella kvaliteter för alla sektorer: utbildning, hälsovård, kontor och bostäder. De skapar lugna och bekväma ljudmiljöer, samt en rad andra fördelar. Dessa inkluderar ren, behaglig luft; en flexibel och modern design; bra integrationsmöjligheter, ljusreflektion och hållbarhet. Gyptone akustikundertak är också en hållbar lösning, enkla att montera och att underhålla.

Akustik

God ljudkomfort

Motsatsen till god ljudkomfort är buller – oönskat ljud som har en negativ inverkan på levande, lärande eller arbetsförhållandena i ett givet utrymme.

God ljudkomfort, å andra sidan, är den idealiska akustiska miljön, med låg efterklangstid och hög taltydlighet.

Läs mer

LUFTKVALITET

Förbättra kvaliteten på inomhusluften

Luftkvaliteten i inomhusmiljöer påverkar vår bekvämlighet och hälsa. Gyptones produkter avger låga emissioner, medan Activ'Air, vår patenterade teknik som aktivt reducerar VOC-emissioner som formaldehyd, gör din miljö ännu renare.

Läs mer

Design

Förvandla din vision till verklighet med Gyptone akustiklösningar

Förbättra den estetiska utformningen av kontor, skolor, sjukhus, hem och butiker – och överallt du kan arbeta, leka eller koppla av. Gyptone akustiktak kombinerar funktion med design och finns i en rad olika mönster och stilar, var och en med sitt eget unika Gyptone-utseende.

Läs mer

HÅLLBARHET

Hållbara lösningar som håller i generationer

Gyptone-produkter är hållbara och robusta, med starkare kanter och ytor än många andra takprodukter på marknaden, vilket gör dem mer slagtåliga och idealiska när du behöver demontera. Alla Gyptone tak är även brandsäkra, och kommer att hålla i generationer.

Läs mer

BELYSNING

Visuell komfort

Visuell komfort är en avgörande faktor för vårt välbefinnande hemma eller på jobbet. Belysningen i kombination med de estetiska kvaliteterna hos omgivningen påverkar vårt humör. Perforerade Gyptone-plattor har en ljusreflektion på 70–75 procent. Gyptone takplattor klarar också hög belastning på upp till 3 kg, vilket ger stor flexibilitet när man arbetar med olika typer av integrering.

Läs mer

Hållbar utveckling

Hållbara lösningar

Gyptone takprodukter är tillverkade av naturliga och återvinningsbara material, såsom grundligt testad gips och kartong. Gyptones återvinningssystem säkerställer maximal återanvändning av återvunnen gips, medan Gyptone gipsskivor även bidrar till en renare luftkvalitet inomhus.

Läs mer

Montera och underhålla

Gyptone-lösningarna är noggrant testade och dokumenterade, vilket garanterar ett bra resultat varje gång. De ljusa gipsskivorna och bärverken passar perfekt ihop, vilket garanterar snabb och enkel montering. Även underhållet är enkelt, från en snabb rengöring till att fräscha upp skivorna med ett nytt lager färg.

Läs mer