Hem ‣ Gyptone BIG Boards

Gyptone BIG Boards

FASTA SPACKLADE UNDERTAK

BIG Boards

Gyptone BIG Boards är den idealiska lösningen för stora rum som behöver ett akustiktak utan synliga skarvar mellan skivorna. Skivorna har en stark yta och ännu starkare kopplingar, vilket gör dem även lämpliga för väggar.

Med Gyptone BIG kombinerar du tilltalande design med utmärkt, dokumenterad akustisk prestanda, som möter kraven på efterklangstid och taltydlighet.

Produktsortimentet för Gyptone BIG omfattar tre perforerade standardmönster och en skiva (Base) utan perforeringar. Samtliga med förstärkta kanter.

Åtkomst till tekniska installationer

Gyptone inspektionslucka, som mäter 510 x 510 mm, ger tillgänglighet till ventilation och elinstallationer. Luckan är praktiskt taget ”osynlig”, eftersom glipan mellan taket och luckan har minimerats.

Måla om igen och igen utan att förlora akustiska egenskaper

Till skillnad från andra typer av akustiktak, går det att måla om Gyptone BIG utan att taket förlorar sina akustiska egenskaper. Det ger friheten att välja exakt rätt färger för rummet när det gäller tak och väggar.

Dessutom är Gyptone akustiktak mycket enkla att rengöra och kan målas om flera gånger. Därför har Gyptones akustiktak längre livslängd än andra akustiktak.

Ommålning ska göras med korthårig roller, skivorna får inte sprutmålas då detta försämrar ljudabsorptionen.

Osynliga skarvar med fyra försänkta spacklade kanter

Montörer kan utföra jobbet perfekt, snabbt, exakt och säkert. Och arkitekten och ägaren kommer att bli nöjda med den harmoniska och jämna ytan där fogarna smälter in i hela takytan. Se videon och se hur det går till att montera Gyptone BIG Boards.

God ljudkomfort och hållbar design

Alla Gyptone-tak är försedda med Activ'Air-tekniken, som utformats för att reducera formaldehydemissioner från byggnadsmaterial, färg, möbler, mattor, rengöringsmedel med mera – vilket förbättrar kvaliteten på inomhusluften.

Varken skivorna eller övriga Gyptone-produkter avger några kemiska emissioner. Skivorna är återvinningsbara till 100 procent och har lång livslängd. Dessutom har Gyptone-produkterna miljövarudeklaration (EPD, Environmental Product Declaration) från tredje part, och produkterna möter den högsta brandklassen i enlighet med CE-märkningen.

Läs mer om Gyptone BIG Boards

Du hittar mer information om Gyptone BIG Boards i vår broschyr.

Ladda ner broschyr

Hitta rätt lösningar inför ditt nästa projekt

Produktsortimentet för Gyptone BIG omfattar tre perforerade standardmönster och en skiva (Base) utan perforeringar.

Se våra produkter