Hem ‣ Gyptone BIG Curve

Gyptone BIG Curve

Böjda tak med akustiska egenskaper

Din vision om att skapa böjda tak med goda akustiska egenskaper förvandlas till verklighet med Gyptone BIG Curve. Det är en mycket flexibel akustisk skiva som kan böjas ner till en radie av 2,2 meter i torra förhållanden och 1,2 meter i våta förhållanden.

Skivan är tunn, 6,5 mm, och har samma utseende som Gyptone BIG-skivor. Skivornas avlånga format gör det möjligt att skapa stora och tilltalande obrutna takytor utan synliga skarvar.

Skivorna kan målas och målas om efter monteringen i valfri färg med en korthårig roller – utan att förlora någon akustisk prestanda. De är också hållbara och lättskötta. Torka bara av ytan med en fuktig trasa med ett milt rengöringsmedel.

Produktsortimentet för Gyptone BIG Curve omfattar tre perforerade standardmönster och en skiva (Base) utan perforeringar. Samtliga med avsmalnande långkanter.

Bra inomhusklimat

Alla Gyptone-tak är försedda med Activ' Air-tekniken, som utformats för att reducera formaldehydemissioner från byggnadsmaterial, färg, möbler, mattor, rengöringsmedel med mera – vilket förbättrar kvaliteten på inomhusluften.

Varken skivorna eller övriga Gyptone-produkter avger några kemiska emissioner. Skivorna är återvinningsbara till 100 procent och har lång livslängd. Dessutom har Gyptone-produkterna miljövarudeklarationer (EPD, Environmental Product Declaration) från tredje part, produkterna möter den högsta brandklassen i enlighet med CE-märkningen.

Läs mer om Gyptone BIG Curve

Du hittar mer information om Gyptone BIG Curve i vår broschyr.

Ladda ner broschyr

Find the right solutions for your next project

You can pick and choose from three perforated standard patterns or a board without perforations when you choose a Gyptone BIG Curve product.

Explore our products