Hem ‣ Gyptone Plank

Gyptone Plank

KORRIDORUNDERTAK

Enkel att montera och till fullo demonterbar

Gyptone Plank är ett tilltalande utbud av skivor som möjliggör mycket snabb och enkel montering. Akustiktaket kan enkelt demonteras, vilket gör Plank lämplig för korridorer och hallar där det krävs enkel tillgång till installationer.

Med sina starka akustiska egenskaper som garanterar god taltydlighet och lägre efterklangstid, skapar skivorna en trevlig ljudmiljö för de som vistas i byggnaden. De har infällda långsidor och monterat i ett förstärkt, synligt bärverk utan hängare.

Fyra iögonfallande designer

Gyptone Plank är vitmålat, men skivorna kan målas i valfri färg med korthårig roller efter monteringen. De har en spännvidd på upp till 2,4 meter från vägg till vägg, utan behov av hängare. De är också lätta att underhålla – bara torka av ytan med en fuktig trasa och ett milt rengöringsmedel.

Gyptone Plank-sortimentet omfattar 3 olika perforeringsdesigner: Line, Point, Quattro och Base utan perforeringar, samtliga med kant A på kortsidorna och kant E15 på långsidorna.

Lämplig för hallar och korridorer

Gyptone Plank kant E15/A är ett vitmålat självbärande akustikundertak som lämpar sig för hallar och korridorer och är enkelt att montera. Gyptone-tak har många användningsområden och passar i lokaler som skolor, kontor och kommersiella miljöer.

Bra inomhusklimat

Alla Gyptone-tak är försedda med Activ' Air-tekniken, som utformats för att reducera formaldehydemissioner från byggnadsmaterial, färg, möbler, mattor, rengöringsmedel med mera – vilket förbättrar kvaliteten på inomhusluften.

Varken skivorna eller övriga Gyptone-produkter avger några kemiska emissioner. Skivorna är återvinningsbara till 100 procent och har lång livslängd. Dessutom har Gyptone-produkterna miljövarudeklaration (EPD, Environmental Product Declaration) från tredje part, och produkterna möter högsta brandklassen i enlighet med CE-märkningen.

Hitta rätt lösningar inför ditt nästa projekt

Du kan välja som du vill mellan tre perforerade standardmönster och en skiva utan perforeringar när du väljer en Gyptone BIG Curve-produkt.

Se våra produkter