Hem ‣ Gyptone Trap

Gyptone Trap

Ett system för fällbara korridorundertak

Gyptone Trap är ett estetiskt och flexibelt akustiktaksystem för korridorer, där det krävs frekvent åtkomst av installationer ovan taket. Det används främst på sjukhus, men lämpar sig även för andra miljöer, såsom kontorsbyggnader, teknikrum, laboratorier med flera.

Skivorna är fällbara med en huvudskiva, så att du snabbt och enkelt kan öppna stora delar av taket och komma åt installationer som behöver underhåll eller bytas ut.

Trap-skivorna, som alla mäter 600 mm x 1200 mm, är monterade i en stark och tålig metallram som skyddar den perforerade gipsskivan. I sortimentet ingår fyra standardmönster – som alla förbättrar de akustiska egenskaperna – och en icke-perforerad skiva (Base).

Plank är vitmålat, men skivorna kan målas i valfri färg med korthårig roller efter monteringen. De är också väldigt lätta att rengöra: bara torka av med en fuktig trasa och ett milt rengöringsmedel.

God ljudkomfort

Alla Gyptone-tak är försedda med Activ'Air-tekniken, som utformats för att reducera formaldehydemissioner från byggnadsmaterial, färg, möbler, mattor, rengöringsmedel med mera – vilket förbättrar kvaliteten på inomhusluften.

Varken Trap-skivorna eller övriga Gyptone-produkter avger några kemiska emissioner. Skivorna är återvinningsbara till 100 procent och har lång livslängd. Dessutom har Gyptone-produkterna miljörvarudeklaration (EPD, Environmental Product Declaration) från tredje part, och produkterna möter högsta brandklassen i enlighet med CE-märkningen.

Hitta rätt lösningar inför ditt nästa projekt

Du kan välja som du vill mellan tre perforerade standardmönster och en skiva utan perforeringar när du väljer en Gyptone Trap-produkt.

Se våra produkter