Hem ‣ Gyptone Xtensiv

Gyptone Xtensiv

DEMONTERBARA UNDERTAK

Innovativ design i nya format och kantkombinationer

Även om de är mycket lätta och tunna – bara 10 mm tjocka – är de nya Gyptone Xtensiv-skivorna lätta att installera i bärverkssystemet. Det gör Gyptone Xtensiv till en idealisk lösning för hallar, hörsalar, korridorer och andra utrymmen inomhus med stora takytor.

Gyptone Xtensiv är fullt demonterbart. Skivorna kan enkelt demonteras, vilket gör dem särskilt lämpade för korridorer där det krävs enkel tillgång till installationer. Då de bara väger 7 kg / m2, är de också lätta att flytta runt.

Dessa avlånga lättviktsskivor har god akustisk prestanda och ett tilltalande utseende, med delvis synligt bärverk som framhäver riktningen i rummet. De finns i en mängd olika format. Den vita ytan är slät och skivorna har ett perforeringsmönster som, tillsammans med den bakomliggande akustikfilten, ger goda akustiska egenskaperna.

Ytan kan målas om, och är enkel att underhålla, torka av med en fuktig trasa med ett milt rengöringsmedel.

God ljudkomfort

Alla Gyptone-tak är försedda med Activ'Air-tekniken, som utformats för att reducera formaldehydemissioner från byggnadsmaterial, färg, möbler, mattor, rengöringsmedel med mera – vilket förbättrar kvaliteten på inomhusluften.

Varken Xtensiv-skivorna eller övriga Gyptone-produkter avger några kemiska emissioner. Skivorna är återvinningsbara till 100 procent och har lång livslängd. Dessutom har Gyptone-produkterna miljövarudeklaration (EPD, Environmental Product Declaration) från tredje part, och produkterna möter den högsta brandklassen i enlighet med CE-märkningen.

Hitta rätt lösningar inför ditt nästa projekt

Du kan välja som du vill mellan tre perforerade standardmönster och en skiva utan perforeringar när du väljer en Gyptone Xtensiv-produkt.

Se våra produkter