Hem ‣ Ny akustikskiva ger ännu bättre ljudkomfort

Ny akustikskiva ger ännu bättre ljudkomfort

Gyptone Acoustic Sealed

Nu kan ljudmiljön i rum med perforerade Gyptone akustikskivor snabbt och lätt bli ännu behagligare. Den nya akustiska produkten Gyptone Acoustic Sealed är en skiva som placeras ovanpå befintliga perforerade undertak. Resultatet är en märkbar förbättring av den akustiska ljudmiljön i rummet, och man upplever att akustiken är bättre.

Det blev rofyllt i butiken

Den här fördelen uppnås speciellt i rum där många människor vistas – exempelvis i butiker och skolor, på daghem och kontor. En av de platser där man redan har upplevt nyttan av nya Gyptone Acoustic Sealed är Hi-Fi-klubbens verksamhet i Roskilde, Danmark.

Vi kan höra vad folk säger

Peder Andersen kontaktade Gyptone, som tipsade om de nyss inkomna Acoustic Sealed-skivorna. Det löste problemet med buller i butikslokalen.

”Redan medan hantverkarna satte upp Acoustic Sealed utanpå det befintliga akustiktaket, kunde jag höra hur akustiken gradvis blev allt tystare. Nu har vardagen blivit enklare. Vi kan höra vad folk säger. Vi behöver inte längre ropa”, förklarar Peder Andersen.

Acoustic Sealed har en mycket hög ljudabsorption. Skivan är en klass A-absorbent och klassas självfallet som icke brandfarlig.

Den nya akustiska produkten Gyptone Acoustic Sealed är en skiva som placeras ovanpå befintliga perforerade undertak.

En snabb och enkel lösning

Acoustic Sealed är också en okomplicerad lösning. Den mineralullsbaserade undertaksskivan är förseglad på alla sidor, vilket är gynnsamt för montörens arbetsmiljö.

Skivans storlek (593 x 593 mm) passar perfekt ihop med Gyptone Tiles och BIG Boards i bärverkssystem TI5 och T24 – både i löstagbara och fasta tak. Acoustic Sealed-skivorna placeras helt enkelt ovanpå akustikundertaket utan någon tillpassning eller kapning. Det går inte att optimera ljudmiljön enklare och snabbare än så. Om det skulle behövas, till exempel som lösningar vid friser, kan Acoustic Sealed enkelt skäras till och därefter förseglas.

Kontakta oss

Försäljning, Fredrik Berg
Tel.: 070-3710508
E-post: fredrik.berg@ecophon.se

Produktblad

Acoustic Sealed har en mycket hög ljudabsorption. Skivan är en klass A-absorbent.

Ladda ner produktblad