Hem ‣ Nya möjligheter med Gyptone Kant D2

Nya möjligheter med Gyptone Kant D2

Ny design – nya möjligheter med Gyptone Kant D2

Den nya Gyptone Kant D2 är en omfattande serie av demonterbara akustiska skivor i flera attraktiva mönster. De nya skivorna öppnar upp för en rad nya möjligheter att utforma akustiktak. Som arkitekt får du friheten att forma attraktiva platser för människor, vilket frigör din kreativitet ännu mer.

Kant D2-skivorna har en innovativ konstruktion. Kanten passas direkt in i ett dolt bärverk. Delarna klickas lätt ihop och det finns färre upphängare än i andra liknande system. Dessutom blir skarvarna mellan skivorna mindre synliga än med andra upphängningssystem, vilket garanterar ett jämnt intryck, ett rent och harmoniskt tak.

Det dolda bärverkssystemet T24 Cross-Lock Unipro – även det helt nytt – är lättmonterat. Faktum är att monteringstiden för bärverkssystemet har minskat med 20 % jämfört med andra dolda system på marknaden, vilket sänker monteringstiden och kostnaderna betydligt.

Tak med Kant D2-skivor skapar inte bara en optimal akustisk miljö, de öppnar också upp spännande möjligheter för att utforma belysningslösningar. Det gör det möjligt för perfekt integration med ett brett utbud av armaturer som säkerställer en idealisk kombination av estetik, akustik och belysning.

Kant D2 har en lång rad fördelar

● 20 % snabbare montering

● Färre upphängningar

● Delarna klickas lätt ihop

● Inga svårhanterliga metallkomponenter på skivorna

● Skivorna kan skäras med kniv

● Skivorna skjuts lätt in i bärverket

● Inget stålspill när jobbet är gjort

● Smidig åtkomst till installationer efter monteringen

● Garanterar bättre ekonomi

Monteringsöversikt

Kant D2 och bärverksystemet har utvecklats med sikte på att skapa ett enkelt men ändå flexibelt system som bara omfattar ett fåtal delar som kan monteras snabbt och enkelt – vilket bidrar till att minimera monteringskostnaderna.

Titta på videon och se hur det går till att montera.

John Olander, Installer

“Jag har monterat tak i många år. Det går snabbt att arbeta med det nya Gyptone Kant D2-systemet. Det är till exempel färre upphängningar​ än i andra system. Och därför behöver man bara borra ett par hål.

Siffror på profiler och beslag, plus ett enkelt bärverk, gör det enkelt att montera bärverket. Dessutom har inte skivorna några metallbeslag. Skivorna går att skära med kniv​. Det är också väldigt lätt att montera skivorna direkt i bärverket och den färdiga taket blir väldigt stabilt.”

Läs mer om Gyptone kant D2

Du hittar mer information om Gyptone kant D2 i vår broschyr.

Ladda ner broschyr

Hitta rätt lösningar inför ditt nästa projekt

Du kan välja och vraka mellan alla Gyptones mönster när du väljer ett Gyptone-tak som består av skivor.

Se våra produkter