Hem ‣ Om Gyptone

Om Gyptone

Om Gyptone

Gyptone® är ett marknadsledande varumärke som ägs av världens främsta leverantör av gipsskivor och system för inklädnad, Gyproc A/S, som ingår i Saint-Gobain.

Uppdraget och löftet från Saint-Gobain är att förbättra välbefinnandet i bostadsutrymmen genom att tillhandahålla innovativa, effektiva och hållbara lösningar.

Gyptone levererar akustiska taksystem som kombinerar utmärkt design med dokumenterade akustiska egenskaper och brandegenskaper. De är byggda för att förbättra din inomhusmiljö genom att tillföra akustisk komfort, god kvalitet på inomhusluften och elegant design till vårdbyggnader, skolor, kontor, hotell, privata hem med mera.

Vi använder all vår erfarenhet för att säkerställa att våra lösningar ger maximal prestanda, och vi utvecklar ständigt nya system för att behålla vår marknadsledande position.

Om du är en arkitekt, en entreprenör, en byggmästare eller på annat sätt är kopplad till byggsektorn, kan du få tillgång till Gyprocs handbok, tekniska broschyrer och webbtjänst, samt expertråd från våra tekniska och regionala konsulter.