HemCases ‣ Kirkebjerg skola

Utbildning

Kirkebjerg skola

Danmark

Byggherrar: Copenhagen municipality Entreprenörer: Hugo Svaneeng A/S

Renovering av 75 år gammal byggnad

Entreprenören ställdes inför en svår uppgift när man anlitades för att renovera den nästan 75 år gamla huvudbyggnaden på Kirkebjerg Skole, en skola i Vanløse nära Köpenhamn, Danmark.

Stora ytor med befintligt akustiktak i hallar, korridorer och klassrum måste bytas ut mot nya akustiktak som kan bevara byggnadens arkitektoniska värden samtidigt som man skapar en behaglig ljudmiljö.

För att säkerställa att arbetet gick snabbt och smidigt, använde man det nya Gyptone kant D2-systemet för jobbet, och det dolda T24-nätverket Cross-Lock Unipro gjorde det enklare än någonsin att montera akustikskivor. Faktum är att monteringstiden minskade med 20 %, vilket innebär att hela installationstiden och kostnaderna sänktes avsevärt.

Gyptone Tile Quattro 50 - kant D2

Gyptone Tile Quattro 50 med kant D2 är en perforerad gipsskiva med kvadratiska hål, som i kombination med den bakomliggande akustikfilten ger goda akustiska egenskaper. Skivan har en slitstark, dekorativ och lättunderhållen yta.

Se produkten

Gyptone BIG Quattro 44

Gyptone BIG Quattro 44 är en perforerad gipsskiva med kvadratiska hål, som i kombination med den bakomliggande akustikfilten ger goda akustiska egenskaper. Skivan är tillverkad med försänkta kanter på både kort- och långsida.

Se produkten