HemSectors ‣ Bostäder

Bostäder

Skapa en behaglig ljudmiljö i hemmet

Forskning visar att vi tillbringar ungefär 90 procent av vår tid inomhus. Men med den ökande trenden av öppen planlösning, mediarum och centralt belägna tvättstugor kan moderna hem generera massor av buller.

Ett sätt att tillhandahålla en behaglig ljudmiljö är att öka ljudabsorptionen i väggar och tak. Detta förbättrar talförståelsen och skapar en mer behaglig ljudmiljö. När allt kommer omkring vill du kunna kommunicera enkelt med din familj, även i de stora öppna rum som är så populära i dagens bostäder.

Akustiska lösningar från Gyptone

Akustiska lösningar från Gyptone gör att du kan skapa moderna, inspirerande designer utan att göra avkall på komfort eller ljudkvalitet. Genom att använda Gyptone kan du designa hem på ett sätt som kombinerar avkoppling med ett rikt familjeliv.

Bostadssegmentet omfattar:

  • Hus
  • Lägenheter

En familj i Norge och deras drömhus

Den norska familjen använde Gyptones akustikskivor och fick därmed en lösning på sitt största problem. Gyptone BIG Quattro 71-skivor monterades i 50 procent av taket – och det blev väldigt lyckat.

Se referensen

Låt dig inspireras

Gyptone är idealiskt för rum som har högt i tak eller på platser där det behövs akustiska funktioner, som i stora öppna rum. Mer inspiration hittar du i vår broschyr med bilder av privatbostäder.

Ladda ner broschyr

Se våra referenser

Låt dig inspireras inför ditt nästa projekt och se våra referenser av privatbostäder.

Se referenser