HemSectors ‣ Hotell och restauranger

Hotell och restauranger

Lugn och vilsam atmosfär

Hotell och restauranger kan vara lugna fristäder. De är som ett hem för speciella måltider och fester, omgivna av stil och elegans.  De kan spela en central roll i din framtida framgång – antingen personligen eller professionellt.

De är också multifunktionella miljöer, men där utrymmena för kontor, konferens, spa, restauranger, nattklubbar och sovrum ofta kläms in på små ytor. Resultatet är att hotell och restauranger kan bli naturligt bullriga miljöer.

Gyptone-lösningar

Genom att välja en Gyptone-lösning kan du inte bara utforma attraktiva platser, utan du kommer också att kunna kontrollera den akustiska miljön och skapa utmärkt ljudkomfort. I hotell och restauranger är Gyptone-lösningar det idealiska arkitektoniska valet för tak och väggar i öppna receptioner, restauranger, trappor och korridorer, där smidig och lätt åtkomst till dolda installationer är ett måste. Gyptone-plattor är dessutom hållbara och lätta att rengöra.

Hotell- och restaurangsektorn omfattar:

  • Hotell
  • Konferensanläggningar
  • Restauranger
  • Matsalar
  • Saluhallar

Prisbelönt hotell i Norge

Radisson Blu Royal Hotel i Bergen, Norge, är en prisbelönt byggnad. Dess karakteristiska arkitektur smälter på ett naturligt sätt in i den historiska miljön vid Bryggen, den fantastiska plats som flankerar stadens hamn och är med på Unescos världsarvslista.

Se referensen

Låt dig inspireras

Gyptone är idealiskt för rum som har högt i tak eller rum där det behövs akustiska funktioner på grund av att många människor rör sig. Mer inspiration hittar du i vår broschyr med bilder av hotell och restauranger.

Ladda ner broschyr

Se våra referenser

Låt dig inspireras inför ditt nästa projekt och se våra referenser av hotell, restauranger, hotellkorridorer, konferensrum och receptioner.

Se referenser