HemSectors ‣ Kommersiella byggnader

Kommersiella byggnader

En trevlig atmosfär skapar positiva känslor och ökar försäljningen

För de som utformar köpcentra eller butiker är det viktigt att kunderna får positiva upplevelser. Men det är också viktigt att ljud- och ljusmiljön är behaglig, så att både kunder och anställda känner sig bekväma och avspända.

Att det råder god akustik, begränsade bullernivåer och hög taltydlighet är särskilt viktigt på platser där många människor samlas på samma gång. En trevlig atmosfär skapar positiva känslor och ökar försäljningen.

Gyptones lösningar

Gyptones lösningar har utformats för att tillhandahålla utmärkt ljudkomfort. Dessutom är Gyptone-taken både behändiga och praktiska. De kan monteras med inbyggda lampor för allmän belysning, eller med integrerade lösningar för högtalare och ventilation.

Gyptones lösningar kombinerar estetik med akustik för en rad kommersiella byggnader, däribland:

  • Köpcentrum och gallerior
  • Butiker
  • Flygplatser
  • Offentliga byggnader

Vågor över huvudet

Flygkontrollcentrum för det amerikanska flygbolaget Southwest Airlines har ett anmärkningsvärt tak. Det är utformat för att likna vågor i luften, men har en förvånansvärt enkel struktur.

Se referensen

Låt dig inspireras

Gyptone är idealiskt för rum som har högt i tak, eller på platser där det behövs akustiska funktioner på grund av att det vistas mycket folk där. Mer inspiration hittar du i vår broschyr med bilder av fallstudier inom kommersiella byggnader.

Download brochure

Se våra referenser

Låt dig inspireras inför ditt nästa projekt och se våra referenser av butiker, köpcentrum, industribyggnader med mera.

Se referenser