HemSectors ‣ Kontor

Kontor

Goda akustiska förhållanden borgar för högre produktivitet

Enligt Organisationen för ekonomiskt samarbete och utveckling (OECD) arbetar vi i genomsnitt 1750 timmar per år. Att säkerställa att denna tid tillbringas i en produktiv och trevlig miljö är avgörande för företag som vill behålla de bästa människorna och generera framgång.

Forskning visar att produktiviteten i kontorsmiljöer är som högst när arbetstagarna omges av utmärkt ljudkomfort. I dagens öppna kontorslandskap är det särskilt viktigt med en god ljudmiljö. Bra akustik är en bra affär.

Akustiska lösningar för ditt kontor

Gyptones akustiklösningar erbjuder imponerande tak i moderna inomhusmiljöer. Tack vare mönster och format som passar perfekt för en rad olika arbetsplatser, är Gyptones lösningar mångsidiga nog för att passa både små kontor och stora mötesrum.

Avgörande är att Gyptones lösningar bidrar till en god akustik och taltydlighet – viktigt i rum där människor vistas och arbetar under långa tidsperioder, till exempel:

  • Kontor
  • Mötesrum
  • Hallar och receptioner

En spektakulär kontorsbyggnad

Helsfyr Atrium är en spektakulär ny kontorsbyggnad i Oslo. Av de 38.000 kvadratmeterna, som är spridda över 14 våningar, har 1.350 kvadratmeter väggar täckta med Gyptone BIG Quattro 41.

Se referensen

Låt dig inspireras

Gyptone är idealiskt för rum som har högt i tak, eller på platser där det behövs akustiska funktioner på grund av att det vistas mycket folk där. Mer inspiration hittar du i vår broschyr med bilder av kontor.

Download brochure

Utforska våra referenser

Låt dig inspireras inför ditt nästa projekt och utforska våra fallstudier av kontor, mötesrum, hallar och receptioner.

Explore cases