HemSectors ‣ Sport och fritid

Sport och fritid

Gyptones akustiska väggar och tak

Inomhusanläggningar för sport och idrott samt museer är byggda för att rymma ett stort antal människor. Oavsett om besökarna är aktiva eller inte, är de akustiska kraven stora.

Gyptone hjälper dig att kombinera attraktiv design, visuell komfort och en behaglig ljudmiljö – tack vare vårt breda utbud av lösningar avsedda för idrottsanläggningar, museer och andra offentliga byggnader där massor av människor ofta samlas.

Vi erbjuder ett enkelt svar på den komplexa utmaningen att skapa både ljudkomfort och visuell komfort. Gyptones akustiska väggar och tak har stora, sammanhängande ytor (med eller utan mönster) som är perfekt anpassad till modern designestetik.

Sport- och fritidssegmentet omfattar:

  • Idrottsanläggningar
  • Kulturbyggnader
  • Museer

Det bästa av svensk design

Det fantastiska Malmö Live är ett centralt beläget komplex i Malmö. Dess syfte är att göra musik och kultur mer tillgänglig för stadens invånare och besökare. Gyptones akustiktak finns i flera av anläggningarna i komplexet.

Se referensen

Låt dig inspireras

Gyptone är idealiskt för rum som har högt i tak, eller på platser där det behövs akustiska funktioner på grund av att det vistas mycket folk där. Mer inspiration hittar du i vår broschyr med bilder av offentliga byggnader.

Ladda ner broschyr

Se våra referenser

Låt dig inspireras inför ditt nästa projekt och se våra referenser av kulturbyggnader, idrottsanläggningar, museer med mera.

Se referenser