HemSectors ‣ Utbildning

Utbildning

God akustik

God akustik och attraktiv arkitektur är särskilt viktigt i skolor, på universitet och inom barnomsorgen. Det har en positiv påverkan på välbefinnandet hos elever, studenter, förskolebarn och lärare.

Akustik i utbildningssektorn är också hårt reglerat av statliga och lokala myndigheter, som hela tiden kräver förbättringar.

Tyst skola

Vi kan inte alltid göra barn tystare. Men vi kan skapa en god miljö – inom barnomsorgen, traditionella skolor och högre utbildning – där taltydligheten och låg efterklangstid bidrar till ett positivt välbefinnande. I väl utformade pedagogiska utrymmen med god akustisk komfort, kommunicerar vi mer effektivt, studenter presterar bättre, och lärarna arbetar i en mer stimulerande miljö.

Utbildningssegmentet omfattar:

  • Barnomsorg
  • Skolor
  • Universitet

Gyptone är ett utmärkt val inom utbildningssegmentet. Det ger bra ljudkomfort,  låg efterklangstid och talförståelse. Och det är en gedigen lösning som tål vardagens krav, samtidigt som det är lätt att underhålla.

Låt dig inspireras

Gyptone är ett utmärkt val för rum där det bedrivs aktiviteter och undervisning. Mer inspiration hittar du i vår broschyr med bilder av klassrum.

Ladda ner broschyr

Se våra referenser

Låt dig inspireras inför ditt nästa projekt och se våra referenser av skolor, förskolor och andra utbildningsinstitutioner.

Se referenser