Hem ‣ System

System

Vi erbjuder ett brett utbud av akustiktak för alla ändamål. Utforska våra heltäckande produktserier.

DEMONTERBARA UNDERTAK

Gyptone Tiles

Gyptone Tiles tillverkas i fyra olika kantutföranden – som passar både till synliga och dolda bärverk – och i flera olika mönster och storlekar. Skivorna har genomgående hål, som i kombination med en bakomliggande akustikfilt ger utmärkta akustiska egenskaper.

Läs mer

FASTA SPACKLADE UNDERTAK OCH VäGGAR

Gyptone BIG

Gyptone BIG-skivor är den idealiska lösningen för stora rum som behöver ett akustiktak utan synliga skarvar mellan skivorna. Skivorna har en stark yta och ännu starkare kopplingar, vilket gör dem även lämpliga för väggar.

Läs mer

BÖJDA UNDERTAK

Gyptone BIG Curve

Din vision om att skapa böjda tak med goda akustiska egenskaper blir verklighet med Gyptone BIG Curve. Det är en mycket flexibel akustisk skiva som kan böjas ner till en radie av 2,2 meter i torra förhållanden och 1,2 meter i våta förhållanden.

Läs mer

KORRIDORUNDERTAK

Gyptone Plank

Gyptone Plank är ett tilltalande utbud av skivor som möjliggör snabb och enkel montering. Akustiktaket kan enkelt demonteras, vilket gör Plank lämplig för korridorer och hallar där det krävs enkel tillgång till installationer.

Läs mer

DEMONTERBARA UNDERTAK

Gyptone Xtensiv

Även om de är mycket lätta och tunna – bara 10 mm tjocka – är de nya Gyptone Xtensiv-skivorna lätta att installera i bärverkssystemet. Det gör Gyptone Xtensiv till en idealisk lösning för hallar, hörsalar, korridorer och andra utrymmen inomhus med stora takytor.

Läs mer